Παρασκευή,

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΗΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ
(για ενημερωτικά μηνύματα)
καταχωρήστε τον πιο πάνω κωδικό:

Σεβόμαστε τη μυστικότητα των προσωπικών δεδομένων σας! Τα στοιχεία επαφής θα χρησιμοποιηθούν για λόγους αποστολής αυτού του μηνύματος μόνο, δεν θα αποθηκευτούν αλλά ούτε και θα μοιραστούν σε τρίτους.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Ανακοινώσεις - Δραστηριότητες
16o ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ | [2015-10-13]
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 9:00 - 2 :00 μμ στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Για να μάθουμε πώς να αντιμετωπίζουμε τα παιδιά μας, τους μαθητές μας και πώς να βελτιώσουμε τις ικανότητές μας μέσα από βιωματικά εργαστήρια
περισσότερα
8o Παγκύπριο Συνέδριο για Γονείς - Εκπαιδευτικούς. 25 Απριλίου 2015 | [2015-03-31]
Γονείς, εκπαιδευτικοί, νοσηλευτές και όσοι ενδιαφέρεστε για τα παιδιά. Εγγραφείτε έγκαιρα στο πιο μεγάλο συνέδριο που γίνεται στην Κύπρο και φυλάξτε την ημέρα για να λάβετε μέρος σε αυτή τη καθιερωμένη πια «γιορτή» για τα παιδιά. Από φέτος οι νοσηλευτές θα παίρνουν απευθείας από τον ΠΑΣΥΝΜ τις 2,25 Διεθνείς Μονάδες Συνεχούς Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης. Το Παγκύπριο Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς συνεχίζει να προσφέρει στην υγεία και ανάπτυξη του παιδιού με το 8ο κατα σειρά Συνέδριο. Θα σας περιμένουμε με χαρά, για να συζητήσουμε μαζί για θέματα που αφορούν όλους όσους συναναστρέφονται με παιδιά, είτε από την πλευρά του γονιού είτε από την πλευρά του ειδικού. Πιστοί στο ραντεβού μας θα σας περιμένουμε το Σάββατο στις 25 Απριλίου 2015 στον ίδιο χώρο (Αμφιθέατρο Δήμου Λατσιών) με θέματα που ζητήσατε και που ενδιαφέρουν όλους μας. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου οι σύνεδροι θα παρακολουθήσουν καταξιωμένους επιστήμονες να αναπτύσσουν τα θέματα τα οποία τους απασχολούν και θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε συζήτηση και να πάρουν απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και απορίες. Το συνέδριο αξιολογήθηκε από την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου με 5 μόρια CME (Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης). Για τους νοσηλευτές: 2,25 Διεθνείς Μονάδες Συνεχούς Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης. ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ. ΠΡΟ-ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ - Κόστος συμμετοχής 10 Ευρώ - Εγγραφείτε τώρα πατώντας εδώ. Για οποιοδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε το 99338333.
περισσότερα
20 χρόνια δράσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Δυσλεξίας | [2014-02-11]
Πλούσια δραστηριότητα Συνδέσμου το τελευταίο διάστημα
περισσότερα
Αναλυτικές εξηγήσεις για τις διευκολύνσεις που δικαιούνται οι μαθητές με δυσλεξία | [2013-05-17]
Η απάντηση του ΥΠΠ Κυριάκου Κενεβέζου στα ερωτήματα που έθεσε ο Νίκος Τορναρίτης εκ μέρους του Συνδέσμου μας
περισσότερα
ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ | [2013-01-28]
Δείτε τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους
περισσότερα
Παιδίατρος Portal
ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ
γονείς, εκπαίδευτικοί & άλλοι ενδιαφερόμενοι
Τι ΔΕΝ είναι δυσλεξία
ΟΡΑΜΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ
Μια κοινωνία, όπου τα άτομα με Ειδική Μαθησιακή Δυσκολία/Δυσλεξία αναπτύσσουν τις ικανότητες τους και βιώνουν ένα ευτυχισμένο παρόν και ευοίωνο μέλλον.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...
...στους δασκάλους και στους γονείς των μαθητών με δυσλεξία και σε όσους είναι ανάγκη να βελτιώσουν την ενσυναίσθησή τους για τους δυσλεκτικούς μαθητές.